Аллен 436 кромочник

Аллен 436 кромочник

Однороторні затирочні машини Allen Walkers сконструйовані для професіоналів, що обробляють бетонні підлоги по жорстких допусками (що вимірюється числами F) з високими показниками якості, рідко досягаються іншими затирочним машинами. Будівельні затирочні машини Allen укомплектовані редуктором Allen, розрахованим на тривалу і безперебійну службу. Ми використовуємо чавунні хрестовини, натискні пластини і важелі підйому для тривалої і безперервної експлуатації. При виготовленні плечей і хрестовин наших затирочних машин ми застосовуємо високоточну механічну обробку по настільки жорстким допуском, що необхідність у втулках в наших затирочних машинах відпадає. Наші рукоятки з високоміцної сталі забезпечують максимальний комфорт при управлінні. Наша орієнтація на якість продукції, увага до деталей і 100% випробування виробів гарантують довгі роки безперебійної роботи затирочних машин Allen з високими експлуатаційними показниками.

Унікальні запатентовані машини-кромочнікі

Частина нашої професійної серії однороторні затирочних машин. Слід зазначити, що унікальне обертається торцеве кільце є тільки на Allen® Walkers. Ідеально підходять для затирання по краях стін або навколо виступаючих труб. Кромочнік, володіючи потужністю і продуктивністю як у всіх наших машин Професійної серії, має крім цього ще і запатентований перевага, що робить цю машину кращою серед однороторні затирочних машин.

ДвигунHonda™ GX270 9 к.с.
Розміри (ДxШ)213 x 97 см
Діаметр ротора914 мм, 4 лопасті
Максимальна швидкість ротора118 об / хв
Маса95 кг
Тип ротора і хрестовиниСтандартний

Запатентовані кромочнікі пересуваються уздовж стін або перешкод. Обертові огороджувальні кільця дозволяють близько підходити і рухатися по кромці. Забезпечується обробка до 8 мм дисками і до 19 мм лопатями.

Варіанти регулювання нахилу лопатей

Рукоятки машин регулюються по висоті і мають м'які накладки для зручності роботи.

Точна настройка:

Традиційна безступінчасте регулювання нахилу лопатей в межах від 0 до 28о

Регулювання важелем:

Регулювання нахилу лопатей простим натисканням на важіль або витягуванням його на себе.

Замовити:




×