Конкрит Соап®

Конкрит Соап®

Опис продукту

Миючий засіб Конкрит Соап® розроблено спеціально для просочення і догляду за бетоном, включаючи твердий шліфований бетон і поліровані бетонні поверхні. Конкрит Соап® використовується для щоденного прибирання, захищає бетон від знебарвлення, сприяє відштовхуванню бруду і полегшує догляд за поверхнею. При регулярному використанні Конкрит Соап® надає підлозі натуральний блиск. Конкрит Соап® не залишає водяних розлучень.

Щоденне прибирання надзвичайно важлива не тільки для підтримки статі в чистоті, але і для здоров'я людей. Конкрит Соап® запобігає проникненню водорастворимой бруду в пори поверхні, ковзання. Рекомендується для використання на промислових об'єктах, в цехах, на складах і т.д.

Для того щоб продовжити термін служби бетонної підлоги, необхідно використовувати тільки рекомендовані матеріали для технічного обслуговування. Уникайте лугів та інших агресивних хімічних речовин. Для досягнення найкращих результатів необхідно регулярно чистити підлоги. Миюча машина є найбільш підходящим для цього обладнанням. Протягом початкового періоду слід використовувати нейлоновуий очищуючий диск для видалення вапняного нальоту та інших забруднень. У перші два місяці рекомендується використовувати середній очищуючий диск, а потім тонкий. Крім того, можна застосовувати матеріал вручну, але це менш ефективно.

Витрата

Витрата матеріалів / м2Конкрит Соап®ВодаОчисний диск
1.) Ручне нанесення1 дл5 л
2.) Чистка / просочення миючої машиною1 л10 лСередній
3.) Щоденне чищення миючої машиною0,5-1 дл10 лТонкий

Склад
Миючий засіб з відібраних жирних кислот і водовідштовхувальних компонентів.

Транспортування і зберігання
Конкрит Соап® чутливий до заморожування. Може зберігатися 1 рік в невідкритої упаковці.
Предохранять от замораживания!

Упаковка
Пластикова ємність, 25 літрів, 10 літрів.

Вплив на навколишнє середовище
Відзначено по класу Indoor Air Comfort Gold.

Замовити:




×