Поліуретановий лак Літапур 2КМ

Двокомпонентний матовий поліуретановий лак на основі полімерної дисперсії, поліолів, отверждающей алифатическим изоцианатом.

Основні характеристики

Властивості

Тип робітвнутрішні / зовнішнівологостійкістьтак
Галузь застосування
  1. захист полімерних покриттів підлог
  2. захист цементно-мозаїчної, бетонних підлог, друкованого бетону
  3. захист підстав і виробів з натурального, штучного, декоративного каменю
  4. захист тротуарної плитки, облицювальної цегли
хімстійкістьтак
Тип лакуна водній основіЗапахні
Час висихання6 годинможливість колеровкитак *

* Можлива виробнича колеровка

КолірпрозорийСтійкість до УФ-випромінюваннявисока
Фактурагладкаспосіб нанесенняСинтетичний валик з ворсом 4 - 6 мм
Ступінь глянцюматовий

Поліуретановий лак на водній основі Літапур 2 КМ виробляється з високоякісного європейського сировини. экологічно безпечним матеріалом, Має низький відсоток вмісту летких органічних сполук (0,30-7,99%). Лак призначений для застосування в якості фінішного покриття в конструкціях Літакріл®, Для захисту поверхонь від впливів різного характеру. Літапур 2 КМ надає поверхні ідеальну матовість, Роблячи покриття більш привабливим. Відсутність колеровки і прозорість дозволяє застосовувати лак на будь-яких кольорових, фактурних, рельєфних поверхнях без перекриття текстури основи.

Еластичність - властивість поліуретанового матового лаку Літапур 2 КМ, Що захищає поверхню від механічного впливу і ударних навантажень. Наливна підлога, покритий лаком, стає більш стійким до появи подряпин, затертостей, вм'ятин і сколів після падіння предметів на основу.

Літапур 2 КМ використовується в якості захисної просочення бетону і бетонних основ від корозії. Лаковане бетонна поверхня має високу вологостійкість, Що знижує ризик розчинення і вимивання складових частин цементного каменю, підвищуючи його міцність, збільшуючи термін експлуатації.

Поліуретановий лак захищає наливные и бетонные полы від руйнівного впливу хімічно активних розчинів і рідин, Бензину, масел і інших нафтопродуктів, підвищує стійкість до перепадів температур (від -50 0С до +100 0С).

Спосіб застосування

Наносити на відшліфовану, суху, чисту поверхню валиком або пензлем. При необхідності лак розлучається до робочої в'язкості водою.
Перед покриттям лаком бетонних підлог поверхню попередньо шліфується. Бетонна основа повинна бути чисте, сухе (вологість підстави не більше 12%), міцне (на стиск не менше 20 МПа, міцність на відрив не менше 1,5 МПа).
Лак наносити в інтервалі температур від + 5 ° С до + 30 ° С, в 2 шари.

Сушка між шарами 6-10 годин, але не більше доби.

Пішохідна навантаження допускається через 24 години.

Колісна навантаження - через 3 доби.

Витрата

Витрата поліуретанового лаку - 0,1-0,2 кг на 1 кв.м. в залежності від виду і типу поверхні.

Замовити:




×