Літурин® Формула

Літурин® Формула

глибоко проникає рідкий упрочнитель з добре збалансованою формулою. Формула, що бере початок ще з 1930-х років, була вдосконалена і знайшла своє застосування в сьогоднішніх продуктах. Технологія являє собою хімічну реакцію мінералів і компонентів в бетоні і продукції. Перевагою є те, що після закінчення хімічної реакції утвориться однорідна структура в бетоні, що виключає ризик появи відшарування.

Стирання
Найбільшою проблемою статей є їх механічне стирання через ходьби, пересування машин і навантажувачів. Результати тестів показують, що обробка складом Літурін® збільшує стійкість на стирання в середньому в 10-20 разів, згідно з даними Aston Services, Великобританія. Літурін® успішно заміняє сухі зміцнюючі склади (топінги). Така заміна знижує ризики при укладанні, людино-години і кінцеву вартість статі.

Історія 
За останні 40 років Літурін® був застосований більш ніж в 35 країнах на 35 000 000 м2. Нашими клієнтами є компанії Volvo, Coca Cola, Akzo Nobel, Facebook і IKEA.

Ефективність
Результати незалежних досліджень доводять ефективність влагозадержанія Літурін® составляет 75%.

Де застосовується Літурін®?
• Склади, виробничі і логістичні центри
• Склади, виробничі и логістичні центри
• Гаражі і автопарки

Екологічність
Літурін® має водну основу і не завдає шкоди навколишньому середовищу. Літурін® не має запаху і смаку.

КОМБІНАЦІЇ ЛІТУРІН® ХАРД, ДЕНС, СИЛ І ПРОТЕК ДЛЯ РІЗНИХ ВИМОГ І БЮДЖЕТІВ

Застосування в приміщеннях

1 x Літурин® Хард + 1 x Літурин® Сил
Область застосування: при необхідності створення міцної і довговічної поверхні на затертому машинами бетонній підлозі. При правильному застосуванні матеріалу збільшується ступінь зносу поверхні еквівалентно використанню мінеральних упрочнителей (топінгів).

1 x Літурин® Хард + 1 x Літурин® Денс
Область застосування: при необхідності створення міцної і довговічної поверхні на затертому машинами бетонній підлозі, схильній до впливу води, наприклад, поверхня, яка буде очищатися за допомогою миючих засобів і водою під тиском.

1 x Літурин® Денс
Область застосування: при необхідності зменшення освіти бетонної пилу на підлогах з самовирівнюються цементних складів. Правильне застосування матеріалу забезпечить легку для прибирання, непилящіх і блискучу поверхню і, таким чином, зменшить тертя і збільшить зносостійкість.

1 x Літурин® Сил
Область застосування: при необхідності зменшення освіти бетонної пилу на затертому машинами бетонній підлозі. Правильне застосування матеріалу забезпечить легку для прибирання, непилящіх і блискучу поверхню. Літурін® Сил зменшує тертя і таким чином збільшує зносостійкість.

1 x Літурин® Сил
Може використовуватися в якості мембранообразователі і обеспилівателя. Може застосовуватися прямо на готову затерту поверхню.

1 x Літурин® Протек
Область застосування: в якості топового шару при необхідності збільшення захисту від забруднень бетонної поверхні. Застосовується в комбінації з Літурін® Денс і Літурин® Сил.

Полірування бетону

1 x Літурин® Хард
Область застосування: при необхідності отримати більш міцну поверхню. При обробленої і більш твердої поверхні бетону блиск з'являється раніше, ніж при необробленої поверхні (збільшує стійкість блиску поверхні і є економічно-ефективним).

1 x Літурин® Денс
Область застосування: при необхідності отримати обеспиленную поверхню перед її поліруванням. Літурін® Денс заповнює пори в бетонної поверхні і забезпечує хороший блиск.

1 x Літурин® Протек
Область застосування: в якості топового шару при необхідності збільшення захисту від забруднень бетонної поверхні. Застосовується в комбінації з Літурін® Денс.

Застосування поза приміщеннями

2 x Літурин® Хард
Область застосування: при необхідності отримати міцну і довговічну поверхню поза приміщенням, коли поверхня бетону має тоншу структуру і необхідно запобігти ковзанню.

2 x Літурин® Хард + 1 x Літурин® Денс
Область застосування: при необхідності отримання міцною і довговічною поверхні поза приміщенням, коли бетон має більш шорстку поверхню.

1 x Літурин® Протек
Область застосування: в якості топового шару при необхідності збільшення захисту від забруднень бетонної поверхні. Застосовується в комбінації з Літурін® Денс.

аb lindec® прагне надати коректну інформацію про технічні характеристики і застосуванні своїх матеріалів. Проте, у зв'язку з тим, що аb lindec® не може контролювати процес підготовки і укладання матеріалів, а так само дотримання умов при їх застосуванні та зберіганні, компанія не може нести відповідальність за результат. аb lindec® несе відповідальність тільки за якість продукції на момент поставки.

 

Замовити:




×