Геркуліт® 0-4 мм

Геркуліт® 0-4 мм

Опис

Геркуліт® 0-4 мм може використовуватися для влаштування бетонних підлог по так званій системі «вологий-по-вологий», а так само в якості твердого наповнювача при змішуванні з цементом для підготовки сухого упрочнителя (топінгу) безпосередньо на будівельному майданчику. До складу Геркуліт® 0-4 входить кварц найкращої якості, який був попередньо промитий і висушений, щоб прибрати забруднення і уникнути попадання вологи при змішуванні з цементом (CEM 1). Якщо необхідно, Геркуліт® 0-4 може поставлятися разом з додатковими міцними наповнювачами.
Для досягнення максимального результату при застосуванні Геркуліт® 0-4 мм по системі «вологий-по-вологий» дуже важливо, щоб бетон підстави був правильно підготовлений і покладений. Якість поверхні і структура підстави критично важливі для зчеплення верхнього шару з основою. Зазвичай для підстави використовується бетон C25 / 30, якщо дозволяє навантаження.

Вимоги

Для забезпечення оптимальних умов роботи Геркуліт® 0-4 повинен відповідати наступним вимогам:

Поверхня бетонної основи

Основа, зазвичай виконується з використанням технології вакуумування або з використанням пластифікатора на нафталіновою основі, має бути рівне і хорошої якості. Якщо усадка менше або дорівнює 15 см, рекомендується використовувати підстилаючий бетонний шар C 28/30. Якщо усадка становить понад 15 см, слід використовувати підстилаючий бетонний шар C 30/37.

Рівність основи

Основа повинна бути укладено досить рівно, щоб товщина Геркуліт® 0-4 мм була в певних межах (товщина 8-10 мм).

Інструкція з укладання:
1. Покладіть бетонну основу якомога рівніше. При цьому рекомендується використовувати пластифікатор на нафталіновою основі або застосовувати систему вакуумування.
2. Коли вже може йти по свіжоукладеному бетонній основі, пройдіться затирочной машиною з диском по поверхні в двох перпендикулярних напрямках.
3. Змішайте в міксері Геркуліт® 0-4, Портланд-цемент марки CEM 1, пластифікатор на нафталіновою основі і воду в пропорціях: 50 кг Геркуліт® 0-4 мм; 25 кг Портланд-цемент; вода в кількості, необхідній для отримання водоцементного співвідношення 0,36-0,38; 0,7-1,0% пластифікатора на нафталіновою основі і, якщо необхідно, 1 кг барвника. Змішуйте складу в міксері до тих пір, поки не буде досягнуто пластичне стан (як цементний розчин).
4. Нанесіть на підставу складу Геркуліт® 0-4 товщиною 10 мм з використанням стяжки / віброрейки. Для вирівнювання покладіть на бетонну основу, наприклад, гладку арматуру діаметром 10 мм і простягніть по ній віброрейку.
5. Затріть поверхню машиною з диском в обох напрямках не менше 5-6 разів.
6. Затріть поверхню машиною з фінішними лопатями в обох напрямках не менше 3-4 разів.
7. Відразу ж після затірки машинами, нанесіть на поверхню ЛІНДОЛІТ® або Літурин®.
8. При використанні ЛІНДОЛІТ® В (на водній основі), розведеним 1: 3, на наступний день рясно нанесіть на поверхню підлоги воду і укрийте всю підлогу полімерною плівкою. Плівка повинна знаходитися на поверхні не менше 7-14 днів.

Расход на 1 м2 при толщине 10 мм
15 кг Геркуліт® 0-4, 7,5 кг Портланд-цементу марки CEM 1; 0,3 кг кольорового пігменту (при бажанні); вода (водо-цементне співвідношення 0,36-0,38); ≈ 0,07 кг пластифікатора на нафталіновою засадах.

Витрата матеріалу при використанні в якості топінгу на м2
2,75 кг Геркуліт® 0-4 мм
1,25 кг Портланд-цемент CEM 1

Замовити:




×